Betrokken partijen

Bijzonder VanWonen

Wij zijn ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaars. Vakmensen die luisteren naar vragen en wensen van opdrachtgevers en zich verdiepen in de mensen, het gebied en de plek voordat ze gaan rekenen of schetsen. Zo maken we gebieden sterker, aantrekkelijk en ontwikkelen we leefomgevingen en woningen die voelen als thuis. Onze missie is woningen en leefomgevingen creëren waarin iedereen zich thuis voelt.

De 4 beloften VanWonen

Wij houden ons aan vier beloften en die beloften doen wij aan iedereen: mensen die een huis kopen, gemeentelijke stakeholders, leveranciers, omwonenden en medewerkers. De beloften zijn de pijlers onder onze dienstverlening en vormen de basis voor alles wat VanWonen doet. Ze typeren de cultuur en mentaliteit. Ze zijn richtinggevend voor de manier waarop wij bij VanWonen werken. Ze zijn een inspiratiebron voor vernieuwing.
Klik hier voor de 4 beloften VanWonen

De klantreis VanWonen

VanWonen wil graag samen met de toekomstige bewoners nadenken over de ontwikkeling van de nieuwbouwwoningen. Het is namelijk voor ons belangrijk is dat u zich thuis gaat voelen in uw toekomstige woning. Het bouwen van uw droomwoning begint namelijk niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant. Daar waar de wensen, ideeën en uw gevoel bij een fijn thuis zitten. Dat doen we door gerichte vragen te stellen en aandachtig te luisteren. De feedback die wij ontvangen staat centraal in de ontwikkeling van het project. De reis die een klant aflegt staat bij VanWonen en is onderverdeeld in 4 fasen: crowdsource, pre-sale, contracteren en realiseren.
Klik hier voor de klantreis VanWonen

Duurzaam VanWonen

Duurzaam ontwikkelen

Omdat VanWonen niet alleen een thuis maar ook een duurzame en gezonde leefomgeving wil creëren, is duurzaamheid de rode draad door alle fasen van projectontwikkeling. VanWonen ontwikkelt duurzame leefmilieus die ook op lange termijn hun waarde behouden. Duurzaam ontwikkelen is niet alleen het energiezuinig ontwikkelen van woonomgevingen, maar ook samenwerken met bouwbedrijven en leveranciers die duurzaamheid hoog in hun vaandel hebben staan. Het hergebruiken van bouwmaterialen en het gescheiden afvoeren van bouwafval behoren daar ook toe.
VanWonen maakt het verschil. O-kade zal in alle opzichten duurzaam worden ontwikkeld. Van de BENG-eisen tot pv-panelen. Van recreatie tot ontspanning.

Uw toekomstige woning

Uw huis, uw thuis. VanWonen ontwikkelt woonconcepten samen met de toekomstige bewoners. Wij richten ons op gezinnen, ouderen, eenpersoonshuishoudens en jongeren. Samen met de gemeente betrekken wij belanghebbenden bij het ontwikkelproces. Participatie en verbinding zoeken vanuit de wensen van onze toekomstige bewoners.
Het creëren van een gemeenschappelijk belang.
Dat doen wij, dat is VanWonen. Zo is ook O-kade ontwikkeld.

Andere projecten van VanWonen in Groningen zijn: Het Ebbingekwartier, Het Oosterparkkwartier, De Meeuwen, Thuis in de Boomgaard en Thuis in Tersluis

Deel deze pagina: