Start voorverkoop O-kade

30 mei 2022

Nieuwsbericht

Maandag 30 mei is de voorverkoop gestart van de 61 koopwoningen O-kade. Heeft u belangstelling?  Tot dinsdag 7 juni om 09.00 uur kunt u zich via de website inschrijven op een woning, appartement of op meerdere bouwnummers van uw voorkeur op basis van concept verkooptekeningen en indicatieve bandbreedteprijzen.


Bandbreedteprijs
De voorbereiding van het nieuwbouw project O-kade is in volle gang. Er wordt in deze fase hard gewerkt aan de definitieve afronding van het plan. Samen met de aannemer worden de details voor materiaalkeuze en de bouwkosten inzichtelijk gemaakt. Ook wordt gewerkt aan de afronding van de definitieve verkoopstukken. De bandbreedteprijs heeft als doel u een richtprijs mee te geven voor het maken van de juiste keuze. Op het moment dat alle verkoopstukken definitief zijn, wordt de definitieve vrij-op-naam prijs bepaald.

Reserveren
Dinsdag 7 juni worden de woningen en appartementen digitaal toegewezen. Uiterlijk woensdag 8 juni worden alle kandidaten gebeld die zijn ingeloot. Wij nemen telefonisch contact met u op en nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Groningen. Na het gesprek krijgt u de mogelijkheid om het bouwnummer te reserveren, u reserveert hiermee een eerste recht van koop op het bouwnummer. De reserveringskosten bedragen 250 euro. Dit bedrag bent u kwijt indien u de koop annuleert en als u tot koop overgaat worden deze kosten verrekend met de vrij op naam prijs. De woning blijft voor u gereserveerd totdat de verkoopdocumentatie en de prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering omgezet worden in een koop- en aannemingsovereenkomst.

Inchrijven op een bouwnummer?
Schrijf u in als belangstellende en maak een account aan via Mijn VanWonen, In dit account kunt u via de button – online inschrijven-  uw interesse voor een of meerdere bouwnummers kenbaar maken.

Klik hier voor het woningaanbod.

Deel dit artikel: