NOG WONINGEN en APPARTEMENTEN O-KADE BESCHIKBAAR

07 juni 2022

Nieuwsbericht

Maandag 30 mei is de voorverkoop gestart van de 61 koopwoningen O-kade. Tot dinsdag 7 juni was het mogelijk om in te schrijven op een appartement/woning of op meerdere bouwnummers van uw voorkeur op basis van concept verkooptekeningen en indicatieve bandbreedteprijzen. Er zijn nog woningen en appartementen beschikbaar. Klik hier voor het meest actuele aanbod.

Bandbreedteprijs
De voorbereiding van het nieuwbouw project O-kade is in volle gang. Er wordt in deze fase hard gewerkt aan de definitieve afronding van het plan. Samen met de aannemer worden de details voor materiaalkeuze en de bouwkosten inzichtelijk gemaakt. Ook wordt gewerkt aan de afronding van de definitieve verkoopstukken. De bandbreedteprijs heeft als doel u een richtprijs mee te geven voor het maken van de juiste keuze. Op het moment dat alle verkoopstukken definitief zijn, wordt de definitieve vrij-op-naam prijs bepaald.

Reserveren
Indien een woning/appartement nog beschikbaar is, kunt u een gesprek met ons inplannen. Na het gesprek krijgt u de mogelijkheid om het bouwnummer te reserveren, u reserveert hiermee een eerste recht van koop op het bouwnummer. De reserveringskosten bedragen 250 euro. Dit bedrag bent u kwijt indien u de koop annuleert en als u tot koop overgaat worden deze kosten verrekend met de vrij op naam prijs. De woning blijft voor u gereserveerd totdat de verkoopdocumentatie en de prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering omgezet worden in een koop- en aannemingsovereenkomst.

Inchrijven op een bouwnummer?
Schrijf u in als belangstellende en maak een account aan via Mijn VanWonen, In dit account kunt u via de button – online inschrijven-  uw interesse voor een of meerdere bouwnummers kenbaar maken. Klik hier voor het woningaanbod.  

Deel dit artikel: