Er zijn nog woningen beschikbaar in de pre-sale!

25 juni 2024

Nieuwsbericht

Schrijf online in op het bouwnummer van jouw voorkeur! Indien er een woning beschikbaar is nemen wij contact met je op.


Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je je kan inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen. 

Schrijf in op het bouwnummer van je voorkeur!
Via de website www.o-kade.nl kun je je inschrijven als belangstellende en een account aanmaken. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kan maximaal 10 voorkeuren opgeven. Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar, dan nemen wij contact met je op.

Eerste recht van koop
Graag lichten we in een persoonlijk gesprek alles toe over het project en jouw woning. Ben je enthousiast? Dan teken je een reserveringsovereenkomst. De woning wordt dan exclusief voor je gereserveerd. Wij vragen een reserveringsvergoeding van € 250,-. Dit bedrag ben je maximaal kwijt als je annuleert. Wanneer de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld wordt de reservering omgezet in een  koop- en aannemingsovereenkomst en de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met het projectteam O-kade via klantcontact@vanwonen,com 

Deel dit artikel: