Wonen in O-kade
Vlakbij de binnenstad

Aan de rand van het centrum van Groningen, tegen het bruisende Ebbingekwartier aan, ligt langs het water van de Oosterhamrikkade de nieuwbouwlocatie O-kade. Nu al kun je er heerlijk vertoeven, lekker zwemmen of gezellig eten. Straks komt daar comfortabel en duurzaam wonen bij. Heerlijk wonen rondom een hofje, dichtbij de stad met haar talrijke voorzieningen. Met scholen, parken, supermarkt en uitvalswegen letterlijk om de hoek.


Langs de kade ligt een ecologische zone en het schoonste zwemwater van Groningen. Vanaf de kade kijk je linea recta de stad in. Na een kwartier lopen sta je onder de Martinitoren en vind je de Grote Markt. Ook een plek met een lang en glorieus verleden, maar vooral uitkijkend op een mooie toekomst, net als O-kade.

Fraaie architectuur
Architect Bastiaan Jongerius geeft met zijn prachtige architectuur een passende invulling aan deze historische plek. In de jaren 20 is gestart met het graven van het Oosterhamrikkanaal als verbindingskanaal vanuit de binnenstad naar het Van Starkenborghkanaal. De rijke handel en industrie langs het kanaal is grotendeels verdwenen, maar de levendige sfeer op het water en langs de kades wordt nieuw leven ingeblazen door de realisatie van woningbouw, onder andere dus ook door het fraaie project O-kade.  
 
Wonen rondom 2 hofjes
Het project bestaat uit 2 hofjes. Hof 1 bestaat uit 20 appartementen aan de Oosterhamrikkade, 5 rijwoningen en 6 sociale huurwoningen in een autoluw straatje. Het hofje wordt groen ingericht. Hof 2 bestaat uit 38 appartementen aan de Oosterhamrikkade 5 rijwoningen in een autoluw straatje en 5 rijwoningen op het parkeerdek. Op de begane grond bevindt zich de parkeergarage. Het parkeerdek wordt groen ingericht. De fietsen worden allemaal op de begane grond van de appartementen gebouwen gestald. De appartementen met een woonoppervlakte van meer dan 90 m2 hebben een eigen parkeerplaats in hof 2.

De pre-sale van de woningen in O-kade is gestart. Vanaf nu kun je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur. Klik hier om je in te schrijven. Indien er een woning van je voorkeur beschikbaar is nemen we contact met je op.

Eric Manche
Jouw klantmanager VanWonen
06-25 00 54 54 Mail mij klantcontact@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen je nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”

Jasja Scholtens
Jouw verkoopmanager VanWonen
06 25 08 51 24 Mail mij klantcontact@vanwonen.com Inschrijven

"Ik sta je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden!